Dobrodošli u moj web shop!

Kao poticaj za rast i napredak, imate popust na količinu webinara u paketu. Krenite i izabreite ono što vam je sada najpotrebnije, život će se dalje pobrinuti za ostalo. Također, ukoliko želite darovati svoje bližnje, darujte osjećaj, darujte energiju, darujte znanje!!!! Ovi webinari su već promijenili mnogo života na bolje, pogledajte više o tome u preporukama:

Biram ono što mi treba!!!!

Odaberite, kreirajte svoje pakete webinara / on-line radionica s meditacijama, vježbama i ostvarite popuste!

2 webinara – 20% popusta

3 webinara – 30% popusta

4 webinara – 40% popusta

Preporučujem da vježbe u webinarima pune visokovibracijske iscjeljujuće energije odradite više puta te webinar o Promjeni uvjerenja uvrstite u svoj paket.

 

S ljubavlju,
Anita Žugec i tim za podršku

Tvoji webinari su super, a o tečajevima da i ne govorim! Sjećam se prvog maila, kada sam ti poslala. Kakva vibracija je bila tada, a kakva je danas! Kada smo počeli sa tečajem, sve se promijenilo tako brzo i sa lakoćom dolazim do rješenja. Stvarno si super i drago mi je što si dio moga života!

Dijana

Od kada je moja duša pronašla Anitu, moj život je poprimio sasvim novu vrijednost. Sva znanja koja sam skupljala godinama su se konačno objedinila i zaživila u svakodnevnom životu. Anita lagano i razumljivo daje odgovore na sva pitanja, širi svoju ljubav i razumjevanje, a naučeno možemo odmah primijeniti.

Sanja

Anita je nesebična žena, puna razumijevanja, potiče i podržava svaku osobu u njenom osobnom rastu. Otvorenog je uma, spontana, radosna i hvala joj do neba!

Sofija

Anita, imaš toliko snažnu i moćnu energiju, toliko znanja i iskustva da te toplo preporučujem svima koji čeznu za transformacijom i osobnim rastom.Tvoji webinari su prava čarolija nakon kojih postajemo bogatije, ljepše, nježnije duše! Pomogla si mi da moj život bude ispunjeniji, lepršaviji i čarobniji! Hvala ti!

Sanja K.

Ta tvoja lakoća s kojom prenosiš svoje znanje i objašnjavaš me uvijek iznova oduševi! Rečenica "Neka se sve dešava za naše najviše dobro" mi je potpuno promijenila pogled na život! Od srca preporučam.

Effielu

Anitu sam upoznala ne zanjući ništa o meditaciji i bioenergiji. Mislila sam da moram imati problem da bi se sa time počela baviti, ali ona mi je otkrila cijelu novu dimenziju osobnog rasta. Razgovori s njom su toliko jednostavni, a moćni. Svima preporučam!

Heta