Izjava o izuzimanju od odgovornosti

Izjava o izuzimanju od odgovornosti

Dogovaranjem i/ili plaćanjem bilo koje usluge ponuđene kroz  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  i/ili zugecanita.com i/ili komuniciranjem s  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  i/ili Anitom Žugec na bilo koji način potvrđujete da ste pročitali ovu pravnu izjavu o odricanju od odgovornosti. Nadalje, potvrđujete da razumijete i da ste svojom voljom ušli, složili se i prihvatili sljedeće:

  1. Punoljetni ste.

2 Anita Žugec nije licencirani liječnik, kiropraktičar, nutricionist, farmaceut, psiholog, psihoterapeut ili bilo koji drugi licencirani zdravstveni profesionalac. Time,  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  i/ili zugecanita.com ne nudi medicinski, psihološki ili bilo koji drugi profesionalni savjet ili tretman, niti ona niti bilo koji drugi sadržaj  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  i/ili zugecanita.com  omogućuju ili propisuju medicinsku dijagnozu, tretman, način liječenja ili lijekove.

  1. Nikakav sadržaj na zugecanita.com  ne može zamijeniti savjet zdravstvenog djelatnika ili medicinske dijagnoze, tretmana ili propisivanja lijekova. Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec i njeni suradnici vas ohrabruju da potražite njegu ovlaštenog zdravstvenog djelatnika ako vjerujete da je takva njega potrebna.
  2. Informacija ili vodstvo koje omogućuju Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec ili njeni suradnici se ne mogu shvatiti kao obećanje benefita, jamstvo izlječenja ili garancije da će se rezultati postići.  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  i/ili zugecanita.com ili njeni suradnici ne garantiraju i ne jamče vezano za svoju uslugu.
  3. Bilo koja informacija, komunikacija i/ili konzultacija s Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec i/ili zugecanita.com su imaju edukativnu, duhovnu i zabavnu svrhu.
  4. Nikakvo intutivno kanaliziranje od strane Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec i/ili zugecanita.com stranice nije namijenjeno niti bi trebalo zamijeniti profesionalne usluge uključujući, ali ne ograničavajući na: medicinske, pravne, poslovne i/ili psihološke usluge.
  5. Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec i/ili zugecanita.com ne prihvaća pravnu ili bilo koju drugu odgovornost za postupke i/ili odluke koje odabere bilo koji klijent na temelju svoje konzultacije s  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  i/ili zugecanita.com.
  6. Slažete se da ne smatrate Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec i/ili zugecanita.com , njene nasljednike, pravne sljednike ili opunomoćenike financijski odgovornima.

Ako pristajete koristiti usluge koje pruža  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  i/ili zugecanita.com slažete se da ste pročitali, razumjeli i da prihvaćate izjavu o odricanju od odgovornosti.