Dobrodošli !

 Krenite i izaberite ono što vam je sada najpotrebnije, život će se dalje pobrinuti za ostalo. Također, ukoliko želite darovati svoje bližnje, darujte znanje! Izaberite odmah!
Narudžbe primamo i putem e-maila anita.zugec@gmail.com, telefona / Vibera na:

+385 95 355 1400

Tvoji webinari su super, a o tečajevima da i ne govorim! Sjećam se prvog maila, kada sam ti poslala. Kakva vibracija je bila tada, a kakva je danas! Kada smo počeli s tečajem, sve se promijenilo tako brzo i sa lakoćom dolazim do rješenja. Stvarno si super i drago mi je što si dio moga života!

Dijana

Draga Anita predivna dušo,hvala,hvala,hvala od srca za sve,ti znaš koliko mi u životu značiš smatram te kao „starijom sestrom“ hvala ti što si mi život okrenula na bolje za 360 stupnjeva, što si mi vratila samopouzdanje,vjeru u sebe i svoju dusu i sto sam svoju prvu knjigu izdala „pomoću tebe“,hvala ti što si poklonila svojih par riječi u mojoj knjizi,i kao što sam ja poklonila par redova za tebe,iskreno si zaslužila. Hvala od srca za sve😇🙏🏻✨

Tomislava

Od kada je moja duša pronašla Anitu, moj život je poprimio sasvim novu vrijednost. Sva znanja koja sam skupljala godinama su se konačno objedinila i zaživila u svakodnevnom životu. Anita lagano i razumljivo daje odgovore na sva pitanja, širi svoju ljubav i razumjevanje, a naučeno možemo odmah primijeniti.

Sanja

Anita je nesebična žena, puna razumijevanja, potiče i podržava svaku osobu u njenom osobnom rastu. Otvorenog je uma, spontana, radosna i hvala joj do neba!

Sofija

Anita, imaš toliko snažnu i moćnu energiju, toliko znanja i iskustva da te toplo preporučujem svima koji čeznu za transformacijom i osobnim rastom. Tvoji webinari su prava čarolija nakon kojih postajemo bogatije, ljepše, nježnije duše! Pomogla si mi da moj život bude ispunjeniji, lepršaviji i čarobniji! Hvala ti!

Sanja K.

Ta tvoja lakoća s kojom prenosiš svoje znanje i objašnjavaš me uvijek iznova oduševi! Rečenica "Neka se sve dešava za naše najviše dobro" mi je potpuno promijenila pogled na život! Od srca preporučam.

Effielu

Anitu sam upoznala ne zanjući ništa o meditaciji i bioenergiji. Mislila sam da moram imati problem da bi se sa time počela baviti, ali ona mi je otkrila cijelu novu dimenziju osobnog rasta. Razgovori s njom su toliko jednostavni, a moćni. Svima preporučam!

Heta

Slušam već dva dana Webinar o čudima i sad sam išla slušati Ljubav prema sebi najvažniija ljubav! Bože kako divni Webinari. Ovaj ljubav prema sebi je tako umirujuć, divan, životni primjeri, ma divno... Crtam skicu i uživam u slušanju. Veselim se nastavku tečaja <3

Tihana

Na moje životne izazove trazila sam rjesenja, odgovore, gdje nigdje nisam našla i dobila, a tražila sam i tražila, nisam prestajala, ono kada čvrsto vjerujete da negdje nešto postoji gdje ćete dobiti odgovore i gdje ćete mijenjati svoja uvjerenja iz dana u dan sa strpljenjem i vjerom vjerovati u bolje da postoji, to možete naučiti na tečaju osobnog rasta kod duhovnog učitelja Anite Žugec, sa zadovoljstvom vam preporučujem tečaj sobnog rasta, možete dobiti i više nego sto mislite, puno više, hvala ti Anita sto sam došla kod tebe, zaista se trudiš da svakom pomogneš koliko je u tvojoj mogućnosti!

Angelika

Krenuo sam putem duhovnog razvoja i shvatio, da se to postiže, prije svega iscjeljivanjem, a kasnije i voljenjem samog sebe. Hvala Anita na znanju, energiji i podršci u osvješćivanju toga ❤❤ ❤

Daniel

Beskrajno sam zahvalna da sam pronašla tvoj kanal. Pročitala sam puno knjiga, bila na puno radionica. Sve to pridobljeno znanje je bilo dobro ali unatoč tome nisam znala sebi pomoći i riješiti svoje probleme, bolesti. Nisam znala teoretsko znanje primijeniti u praksi Zahvaljujući tvom Tečaju osobnog rasta, tvom duhovnom znanju i velikoj podršci, i naravno ljudima koji su u grupi sa mnom, sam počela svjedočiti rezultatima i pozitivnim promjenama na bolje u svakodnevnom životu. Svako se treba osobno uvjeriti da je moguće promijeniti svoja uvjerenja i uspješno riješiti životne izazove. Hvala ti!

Stasa

Rekli ste da vam ostavimo feedback da li smo što osjetili ili ne. Da vam budem iskrena ja sam bila pomalo skeptična iako mi ovo nije prvi susret s energijom, ali nisam mislila da može funkcjonirati na daljinu. Definitivno sam se iznenadila jer sam osjetila kao da me umotavate u nešto, kao da sam umotana u pokrivač od elektriciteta, tako nekako. Hvala vam na vašem dobrotvornom radu i na toj prekrasnoj energiji kojom zračite i koju unosite i u naš život. T.B. I vi ste možete prijaviti za besplatni energetski tretman klikom na link.

T.B.

Akcija

Trodnevni Retreat Ljubav

135,00 
Akcija

Dvodnevni Seminar o Zdravlju

100,00 
Akcija

Dvodnevni Seminar o Novcu

100,00