Brzi cjeloviti tečaj (HRABROST; LJUBAV; ZDRAVLJE)

105,00 

Savršeno efikasan brzi tečaj za vas: 3 snimljene radionice – recept za život!
Možete pristupiti i gledati istog trenutka.

Meditacijske energizirane vježbe čine promjenu odmah! ODMAH ćete osjetiti razliku – čim radite vježbe i slušate webinare iz ovog tečaja pomičete se u željenu visokovibracijsku realnost! Reprogramirati podsvijest može biti teško, ali s pravim alatom je lako i brzo!

GLEDAJTE SADA

  • SKU: 9200009
  • Kategorija

Opis

BRZI TEČAJ UKLJUČUJE:
4 sata i 30 minuta snimljenog sadržaja s odgovorima na pitanja vezanima za teme te upute kako iscijeliti i pomladiti svoje tijelo, um i duh. Ovaj brzi tečaj mijenja vašu podsvijest / svijest kako biste postigli željene rezulate: uspjeh, zdravlje, radost, ljubav!

Webinari čine promjenu odmah! ODMAH ćete osjetiti razliku – čim radite vježbe pomičete se u željenu visokovibracijsku realnost!

Radionice / webinari u ovom tečaju:
HRABROST ZA PROMJENU (1 sat i 30 minuta) “Hrabrost za život, promjene, kreiranje! Stop letargiji, depresiji, apatiji” – Odgovaram na vaša pitanja i dajem primjere kroz vlastiti put, kako od nesretne tinejdžerice do novih uvjerenja, promjene tijekom odrastanja, sazrijevanja i življenja u novoj realnosti, kako sam krenula i izvukla se iz nezadovoljstva i patnje. Neka vas inspirira ovaj webinar a meditativna vježba neka vas zauvijek promijeni i pokrene u željenom smijeru.
LJUBAV PREMA ŽIVOTU (1 sat i 20 minuta) “Ljubav prema životu, povjerenje u život je lijek za sve” – promijenite pogled na život, naučite prihvatiti život, ljude oko sebe, nemojte gubiti vrijeme na nezadovoljstvo, na konstatno kruženje, život je samo jedan. Transformacijska vježba uključena.
ZDRAVLJE, POMLAĐIVANJE, LJEPOTA (1 sat i 30 minuta) “Zdravlje, pomlađivanje i ljepota” – pogledajte sebe, nemojte se ingnorirati i zanemarivati, volite se i upotrijebite svoju snagu kreatora, snagu uma, snagu fokusa i životne energije da se iscijelite, pomladite i osjećate vitalnima i lijepima. Poduzmite radnje na vrijeme, volite se i naučite prihvatiti i otpustiti. Ovaj webinar je savršen s gotovim rješenjem kroz praktičnu vježbu kako se iscijeliti i vitalizirati!

Brzi tečaj je paket sastavljen od 3 prethodno održane radionice u vrijednosti 105,00 Eur. Za vas, sada na popustu 50% umjesto dosadašnjih 105 € cijena iznosi 52 € / 393 Kn .
Ovaj popust vrijedi do utorka 05. 04.2021.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Brzi cjeloviti tečaj (HRABROST; LJUBAV; ZDRAVLJE)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.