Ljubav prema sebi, najvažnija ljubav! – kako je prakticirati?

35,00 

U ovom WEBINARU možete pronaći odgovore na pitanja:

Što ako ste ikada žalili što niste iskoristili danu životnu priliku?
Što ako ste požalili jer vas je netko povrijedio izdao ili odbacio?
Što ako ste vi sami sebe povrijedili jer ste posumnjali u sebe i život?
Kako biti svjesni promatrač?
Kako čuti što je za naše najviše dobro?
Kako čuti svijest i biti vođen?
Što je razum i duša?
Kako promijeniti naviku kritiziranja drugih?
Kako ne zamjerati životu na dane situacije?
Kako prakticirati ljubav prema sebi?
Kako živjeti ovaj trenutak i još mnoge odgovore pogledajte u ovom webinaru i osjetite snagu energije ljubavi!

WEBINAR UKLJUČUJE MEDITACIJU

WEBINAR UKLJUČUJE VJEŽBU

NARUČITE I GLEDAJTE ODMAH

*Svi Webinari u ponudi na Webshopu zugecanita.com su snimke radionica/vježbi uživo koje se održavaju svaki mjesec, a za koje se također možete prijaviti u kategoriji Mjesečna Pretplata i sudjelovati uživo.

prva narudžba 50 %

Opis

Vjerujem da ste već primijetili da ljubav prema sebi “običnim smrtnicima” ne “pada s neba.” Programirani smo drugačije i sada je potrebno uložiti namjeru, energiju, fokus! Potrebno je iznova i ponovno odlučiti se za sebe! Čuti se i na kraju imati hrabrosti slijediti svoje unutarnje vodstvo.

Često me pitate “Kako voljeti sebe?”; “Tko je ta osoba koja voli sve aspekte sebe?” U nekom trenutku, u meditaciji ili sekundi prosvjetljenja, imamo osjećaj da smo ništa i Sve, nevezani ni za što, imamo osjećaj da smo Izvor bez imena i prezimena, imamo osjećaj da je sve savršeno: Slobodni. Ljubav. Istina. Moć. Milost.

Ostatak života provodimo u egu koji ima svoje sumnje i svoje programe, koji se stalno sebi ispričava, sebe ograničava. S vremenom ćete shvatiti da može biti divno živjeti u egu, u umu, u emocijama, a istovremeno biti Izvor i osjećati Ja sam Jedno sa Svime što postoji. Istina je jednostavna: mi smo ono s čime se identificiramo! Zato i jesmo kreatori. Ego može biti prijatelj, ego može biti Ljubav.

Ako smo snažno identificirani s egom koji može biti pun nekorisnih i neugodnih programiranja, dolazi do osjećaja nesigurnosti, straha, slabosti. Kako u tom trenutku voljeti sebe, pitate se. Jednostavno! Volite ono što jeste u tom trenutku – pa makar i taj nedostatak, pa makar i tu negativnost. Ljubav je najmoćnija sila u Svemiru, vidjet ćete kakva čuda će učiniti za vas.

Osjetite svoju potrebu, npr. Koja je potreba u nama kad smo nesigurni? Potreba za sigurnošću, potreba za utjehom, podrškom, ohrabrenjem, utjehom. Želimo da nam netko kaže: napravi onako kako znaš najbolje i sve će biti u redu. Ne obraćaj pozornost na konačni rezultat. Želimo da nas netko u tom trenutku primi za ruku i kaže: “Što god na napraviš je ok.” Ideš korak po korak i grešaka nema. Sve je put učenja.

Je li odgovor sebe konstantno lupati po glavi, ugnjetavati se? Naravno da nije, to smo već sami sebi dokazali – da kritika ne vodi daleko. Dakle, trebamo prepoznati i zadovoljiti svoje potrebe. Prepoznati svoje programe i svoje navike kako bismo u trenutku odlučili što je dobro za nas, a to je vjerujte, dobro i za druge. Najlakše je voljeti svoje vrline, ali potrebno je voljeti i svoje mane kako bi one postale naša prednost, kako bi se transformirale.

Ukratko: DOZVOLITE SEBI BITI ONO ŠTO JESTE, UZMITE SVOJE PRAVO BITI SVOJI, JEDINSTVENI, AUTENTIČNI. DAJTE SEBI SLOBODU. DAJTE JE I DRUGIMA. DOZVOLITE SI IĆI SVOJIM PUTEM. TO JE PUT DUŠE, IZVORA.
Ova istina će vas osloboditi i prestat ćete s usporedbama, kritikama i slijeđenjem tuđih puteva i pravila. Dobit ćete vjetar u leđa, biti duša u tjelesnom iskustvu, duša koja nema granica, koja može sve. Prepustite se vodstvu Života.


Ako Vas zanima više o ovoj temi,
ako ste ikada žalili što niste iskoristili danu životnu priliku?
ako imate emocionalnu ranu jer vas je netko povrijedio izdao ili odbacio?
ako ste vi sami sebe povrijedili jer ste posumnjali u sebe i život?
Kako biti svjesni promatrač?
i ako imate pitanja poput
Kako čuti sebe, intuiciju, što je za naše najviše dobro?
Kako čuti Svijest i biti vođen?
Što su razum i duša?
Kako istrenirati, kako prakticirati ljubav prema sebi u svakodnevnom životu?

I NAJVAŽNIJE! AKO ŽELITE OVO NA LICU MJESTA IZVJEŽBATI, OSJETITI, DOŽIVJETI! U OVOME WEBINARU NALAZI SE TRANSFORMACIJSKA, ISCJELJUJUĆA, MEDITATIVNA VJEŽBA KOJA ĆE PROMIJENITI VAS I VAŠ ŽIVOT. REPROGRAMIRAJTE PODSVIJEST, ISCIJELITE SVOJE UNUTARNJE DIJETE.

3 recenzije za Ljubav prema sebi, najvažnija ljubav! – kako je prakticirati?

 1. 5 out of 5

  Jelena Martinović (Potvrđen vlasnik)

  Preporuka od srca. Sve što draga Anita priča u ovom videu, blagotvorno je za sve aspekte ljudskog postojanja. Pozdrav i poljupci

 2. 5 out of 5

  Teodor Babić

  Predivan Webinar, uživao sam, svi bismo trebali početi prakticirati ljubav prema sebi, više nego prema drugima, imamo samo jedan život!

 3. 5 out of 5

  Ana Lovrić

  Ovaj vebinar je pravo osvježenje,
  dugo nisam našla sadržaj koji je toliko jednostavan, a opet sadržajan. Svakako imate moju preporuku!!!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.