Uvjeti korištenja usluga

Uvjeti korištenja usluga koje pruža  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec

 Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  pruža uslugu personalizirane pretplate koja našim korisnicima omogućuje pristup video i audio interakcijskom materijalu (” Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  sadržaj”) koji se emitiraju putem Interneta na mobilnim telefonima, računalima i drugim uređajima povezanim s Internetom (“uređaji”).

Ovi uvjeti korištenja reguliraju vašu upotrebu naše usluge. Termini ” Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  usluga”, “naša usluga” ili “usluga” upotrijebljeni u ovim Uvjetima korištenja znače personaliziranu uslugu koju pruža  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  za gledanje, slušanje i interakciju  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  sadržaja, uključujući sve značajke i funkcionalnosti, preporuke i recenzije, Internet stranicu i korisnička sučelja, sav sadržaj i softver povezan s našom uslugom.

  1. Članstvo

1.1. Vaše članstvo u  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec u nastavit će se do raskida. Za korištenje usluge  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  morate imati pristup Internetu i uređaj te nam omogućiti jedan ili više načina plaćanja. “Način plaćanja” znači trenutni, valjani i prihvaćeni način plaćanja koji se povremeno može ažurirati i koji može uključivati ​​plaćanje putem vašeg računa s trećom stranom (npr. putem Banke). Ako ne otkažete članstvo prije datuma naplate, ovlašćujete nas da naplatimo članarinu za sljedeći ciklus naplate putem vašeg Načina plaćanja (pogledajte “Otkazivanje” u nastavku).

1.2.  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  može vam ponuditi brojne planove za članstvo, uključujući posebne promotivne planove ili članarine. Neki planovi za članstvo mogu imati različite uvjete i ograničenja, koja će biti opisana kod vaše prijave ili u drugim komunikacijama koje vam budu dostupne. Konkretne detalje o vašem članstvu u  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec uvijek  možete pronaći ako posjetite našu web stranicu i klikom na poveznicu “Račun” koja je dostupna na vrhu web stranice  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  pod imenom vašeg profila.

  1. Besplatna probna razdoblja

2.1. Vaše članstvo u  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec u može početi s besplatnim probnim razdobljem. Trajanje besplatnog probnog razdoblja vašeg članstva bit će određeno tijekom vaše prijave, a namijenjeno je novim članovima i nekim bivšim članovima da isprobaju uslugu.

2.2. Podobnost za besplatno probno razdoblje određuje  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  prema vlastitom nahođenju i moguće je ograničenje prihvatljivosti ili trajanja radi sprječavanja  zloupotrebe besplatnog probnog razdoblja.

Pridržavamo pravo opoziva besplatnog probnog razdoblja i stavljanja vašeg računa na čekanje u slučaju da utvrdimo da ne ispunjavate uvjete. Članovi kućanstava s postojećim ili nedavnim članstvom u  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec u nisu prihvatljivi. Možemo koristiti podatke kao što su ID uređaja, način plaćanja ili e-mail adresa računa koja se koristi s postojećim ili nedavnim članstvom u  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec u da bismo odredili podobnost. Za kombinacije s drugim ponudama mogu se primijeniti ograničenja.

2.3.  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  će naplatiti članarinu za sljedeći ciklus naplate putem vašeg Načina plaćanja na kraju besplatnog probnog razdoblja, osim ako ne otkažete svoje članstvo prije isteka besplatnog probnog razdoblja. Da biste pogledali cijenu članstva i datum završetka besplatnog probnog razdoblja, posjetite našu web stranicu i kliknite poveznicu “Detalji naplate” na stranici “Račun”.

  1. Naplata i otkazivanje

3.1. Ciklus naplate. Članarina za uslugu  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  naplatit će se putem vašeg Načina plaćanja na određeni datum naplate naveden na stranici “Moj Račun”. Dužina ciklusa naplate ovisit će o vrsti pretplate koju odaberete prilikom prijave za uslugu. U nekim se slučajevima datum plaćanja može promijeniti, na primjer, ako se vaš Način plaćanja nije uspješno podmirio ili je vaše plaćeno članstvo počelo na dan koji ne postoji u određenom mjesecu. Posjetite našu web stranicu i kliknite vezu “Pretplate” na stranici “Moj Račun” da biste vidjeli vaš sljedeći datum plaćanja.

3.2. Način plaćanja. Za korištenje  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  usluge morate omogućiti jedan ili više Načina plaćanja. Ovlašćujete nas da naplaćujemo putem bilo kojeg Načina plaćanja povezanog s vašim računom u slučaju da je vaš osnovni Način plaćanja odbijen ili nam više nije dostupan za plaćanje vaše pretplate. I dalje ostajete odgovorni za nenaplaćene iznose. Ako plaćanje nije uspješno izvršeno, zbog isteka, nedovoljnih sredstava ili nekog drugog razloga, a ne otkažete račun, možemo obustaviti vaš pristup usluzi dok se uspješno ne naplatimo putem valjanog Načina plaćanja. Za neke načine plaćanja izdavatelj vam može naplatiti određene naknade, poput naknada za strane transakcije ili drugih naknada koje se odnose na obradu vašeg načina plaćanja. Naknade za lokalni porez mogu se razlikovati ovisno o korištenom načinu plaćanja. Pojedinosti potražite kod svog davatelja usluga plaćanja.

3.3. Ažuriranje Načina plaćanja. Načine plaćanja možete ažurirati na stranici “Moj račun”. Mi također možemo ažurirati vaše Načine plaćanja koristeći podatke pružatelja usluga platnog prometa. Nakon svakog ažuriranja, ovlašćujete nas da nastavimo naplaćivati ​​putem odgovarajućeg (ili odgovarajućih) Načina plaćanja.

3.4. Otkazivanje. U bilo kojem trenutku možete otkazati  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  pretplatu i Vaša pretplata na određeni paket će biti momentalno izbrisana i izgubiti ćete pristup svim materijalima istog, osim materijalima koje ste prethodno arhivirali u svoju arhivu . Ukoliko otkažete pretplatu na određeni paket biti ćete prebačeni u besplatni paket pretplate: Pozitivne vibracije i svi Vaši plaćeni materijali koje ste arhivirali do trenutka otkazivanja ostati će Vam dostupni sve dok ne obrišete svoj račun , odnosno ne otkažete članstvo.  Uplate se ne vraćaju i ne osiguravamo povrat novca ili kredite-pretplate za razdoblja članstva u nepunim mjesecima ili za ne praćenje  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  sadržaja. Da biste otkazali pretplatu, idite na stranicu “Moj Račun” i slijedite upute za otkazivanje. Ako otkažete pretplatu na određeni plaćeni paket, Vaša pretplata će se momentalno obustaviti i biti ćete prebačeni u paket besplatne pretplate i ostati će Vam svi Vaši arhivirani sadržaji. Ukoliko želite izbrisati Vaš račun to možete napraviti kontaktom na: anita.zugec@gmail.com sa naznakom: BRISANJE RAČUNA i Vaš račun će biti izbrisan u roku od 48 sati, sa potvrdom brisanja na Vaš mail. Da biste vidjeli do kada traje Vaša preptlata, kliknite “Pretplate” na stranici “Račun”. Ako ste se za  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  članstvo prijavili koristeći kao Način plaćanja usluge treće strane (npr. trajni nalog u banci) i želite otkazati svoje članstvo, možda ćete to morati učiniti i putem te treće strane, na primjer, posjetom korisničkom računu kod odgovarajuće treće strane i isključivanjem automatske obnove ili otkazivanje pretplate na  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  članstvo preko te treće strane (npr. otkaz trajnog naloga). Također možete pronaći podatke o naplati svog  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec članstva i tako što ćete posjetiti svoj račun kod odgovarajuće treće strane (npr. banke).

3.5. Promjene u cijenama i planovima pretplate. S vremena na vrijeme možemo mijenjati svoje pretplatničke planove i cijene naše usluge; međutim, svaka promjena cijena ili promjena u vašim pretplatničkim planovima primjenjuju se ne ranije od 30 dana nakon obavijesti.

3.6. Sva plaćanja se vrše u Hrvatskoj valuti. Naplaćeni iznos na vašem računu kreditne kartice pretvara se u vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

  1. REKLAMACIJE

Kontakt za slučaj reklamacije:  +385 95 3551 400,  anita.zugec@gmail.com

Prilikom podnošenja reklamacije telefonom ili putem emaila,  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  je u obavezi da u roku od 24h zavede vašu informaciju pod rednim brojem i odgovori na nju putem emaila.

  1. Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec usluga

5.1. Usluga  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  i bilo koji sadržaj korišten putem usluge samo su za vašu osobnu i nekomercijalnu upotrebu i ne smiju se dijeliti s osobama izvan vašeg domaćinstva. Tijekom vašeg članstva u  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec u dajemo vam ograničeno, neekskluzivno, neprenosivo pravo na pristup usluzi  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  i pregledanje  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  sadržaja. Izuzev gore navedenog, nikakvo pravo, vlasništvo ili interes ne prenose vam se. Suglasni ste da nećete koristiti uslugu za javne nastupe.

5.2.  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  sadržaj možete vidjeti prvenstveno unutar države u kojoj ste osnovali svoj račun i samo na geografskim lokacijama gdje nudimo našu uslugu i licenciramo takav sadržaj. Broj uređaja na kojima možete istovremeno gledati sadržaj jeste: 1 uređaj.

5.3. Usluga  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec , uključujući dostupne sadržaje, redovito se ažurira. Pored toga, kontinuirano testiramo različite aspekte naše usluge, uključujući našu web stranicu, korisnička sučelja, promotivne značajke i dostupnost  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  sadržaja. Sudjelovanje u testovima možete isključiti u bilo kojem trenutku posjetom stranici “Račun” i promjenom postavki “Testiranje sudjelovanja”.

5.4. Neki  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  sadržaj dostupan je za privremeno preuzimanje i izvan mrežno gledanje na određenim uređajima (“izvan-mrežni naslovi”). Primjenjuju se ograničenja, uključujući ograničenja broja izvan-mrežnih naslova po računu, maksimalni broj uređaja koji mogu sadržavati izvan-mrežne naslove, vremensko razdoblje u kojem ćete trebati započeti gledanje izvan-mrežnih naslova i koliko dugo će izvan-mrežni naslovi ostati dostupni.

5.5. Slažete se da nećete distribuirati, arhivirati, reproducirati, modificirati, izvoditi, prikazivati, objavljivati, licencirati, stvarati izvedene radove iz, nuditi na prodaju ili koristiti (osim što je izričito odobreno u ovim Uvjetima korištenja) sadržaje i informacije sadržane ili dobivenih od ili putem  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  usluge.

Također se slažete da nećete: zaobići, ukloniti, izmijeniti, deaktivirati, degradirati ili spriječiti bilo koju od zaštita sadržaja  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  usluga; koristiti bilo koji robot, pauk, strugač ili druga automatizirana sredstva za pristup  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  usluzi; dekompilirati, ili rastaviti bilo koji softver ili druge proizvode ili procese dostupne putem usluge  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec ; umetnuti bilo koji kod ili proizvod ili na bilo koji način manipulirati sadržajem usluge  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec ; ili koristiti bilo koji način iskopavanja podataka, prikupljanja ili ekstrakcije podataka. Osim toga, prihvaćate da nećete prenositi, objavljivati, slati e-poštu ili na bilo koji drugi način slati ili prenositi bilo koji materijal namijenjen prekidu, uništavanju ili ograničavanju funkcionalnosti bilo kojeg računalnog softvera ili hardvera ili telekomunikacijske opreme povezane s uslugom  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec , uključujući bilo koji softver virus ili bilo koji drugi računalni kôd, datoteke ili programe.  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec , može ukinuti ili ograničiti vašu upotrebu naše usluge ako kršite ove Uvjete korištenja ili ste uključeni u ilegalnu ili lažnu upotrebu usluge.

5.6. Kvaliteta prikaza sadržaja  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec a može varirati od uređaja do uređaja, a na njega mogu utjecati različiti čimbenici, kao što su vaša lokacija, kapacitet propusnosti i/ili brzina vaše internetske veze. Dostupnost HD, Ultra HD i 4K kvalitete ovisi o vašim internetskim uslugama i mogućnostima uređaja. 

Sav sadržaj nije dostupan u svim formatima, kao što su HD, Ultra HD i 4K.

Zadane postavke reprodukcije na mobilnim mrežama isključuju HD, Ultra HD i 4K sadržaj. Minimalna brzina veze za SD kvalitetu je 0,5 Mbps; međutim, preporučujemo bržu vezu radi poboljšane kvalitete videozapisa. Za primanje HD sadržaja (definirano kao rezolucija 720p ili više) preporučuje se brzina preuzimanja od najmanje 5,0 Mbps po streamu. Preporučuje se brzina preuzimanja od najmanje 25,0 Mbps po streamu za primanje Ultra HD (definiranog kao rezolucija 1080p ili više) i 4K sadržaja.

Odgovorni ste za sve troškove pristupa Internetu. Informacije o mogućim troškovima upotrebe prijenosa internetskih podataka potražite kod svog davatelja internetskih usluga. Vrijeme potrebno za početak gledanja  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  sadržaja ovisit će o brojnim čimbenicima, uključujući vašu lokaciju, kapacitetu propusnosti u to vrijeme, sadržaj koji ste odabrali i konfiguraciju vašeg uređaja.

5.7.  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  softver (ili internetska stranica) je razvijen od strane Red Sun, vl. Mak Kurtović za  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  i dizajniran je tako da omogućava pregled sadržaja  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec a putem odgovarajućih uređaja.

Ovaj se softver (ili internetska stranica) može razlikovati ovisno o uređaju i mediju, a funkcionalnosti i značajke mogu se razlikovati između uređaja.

Prihvaćate da za korištenje usluge može biti potreban softver treće strane koji je podložan licenci treće strane. Slažete se da možete automatski primati ažurirane verzije  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec software (ili internetske stranice) i odgovarajućeg softvera treće strane.

  1. Lozinke i pristup računu

Član koji je stvorio  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  Korisnički račun i kome se vrši naplata preko odabranog Načina plaćanja (“Vlasnik računa”) ima pristup i kontrolu nad  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  računom i odgovrajućim uređajima koji se koriste za pristup našoj usluzi i odgovoran je za sve aktivnosti koje se događaju putem  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  računa.

 Da bi održao kontrolu nad računom i spriječio bilo koga da pristupi računu (što bi uključivalo podatke o povijesti pregledavanja računa), Vlasnik računa trebao bi održavati kontrolu nad uređajima spremnim za  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  koji se koriste za pristup usluzi i ne otkrivati lozinku ili pojedinosti o načinu plaćanja povezanom s računom bilo kome. Odgovorni ste za ažuriranje i održavanje točnosti podataka koje nam dajete u vezi s vašim računom. Možemo ukinuti vaš račun ili ga staviti čekanje da bismo zaštitili vas,  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  ili naše partnere od krađe identiteta ili drugih prijevara.

  1. Razno

7.1. Mjerodavno pravo. Ovim se uvjetima upotrebe upravlja i uređuje u skladu s zakonima Republike Hrvatske. (Ovi uvjeti neće ograničavati prava zaštite potrošača na koja možda imate pravo prema obveznim zakonima vaše zemlje prebivališta.)

7.2. Neželjeni materijali.  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  ne prihvaća neželjene materijale ili ideje za  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  sadržaje i nije odgovoran za sličnost bilo kojeg svog sadržaja ili programa u bilo kojem mediju s materijalima ili idejama koji su mu neželjeno preneseni.

7.3. Korisnička podrška. Da biste saznali više informacija o našoj usluzi i njezinim značajkama ili vam je potrebna pomoć u vezi s vašim računom, posjetite  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  centar za pomoć na našoj web stranici. U nekim slučajevima služba za korisnike može vam najbolje pomoći korištenjem alata za podršku udaljenog pristupa preko kojeg imamo potpuni pristup vašem računalu. Ako ne želite da imamo taj pristup, ne biste trebali pristati na podršku putem alata za udaljeni pristup, a mi ćemo vam pomoći na drugi način.

7.4. Ostanak na snazi. Ako se smatra da su neke odredbe ili odredbe ovih Uvjeta korištenja nevažeće, nezakonite ili neizvršive, valjanost, zakonitost i izvršnost preostalih odredaba ostaju na snazi.

7.5. Promjene Uvjeta korištenja.  Žugec, obrt za savjetovanje i poduku vl.Anita Žugec  može s vremena na vrijeme promijeniti ove Uvjete korištenja. Obavijestit ćemo vas najmanje 30 dana prije nego što se takve promjene odnose na vas.

7.6. Elektroničke komunikacije. Informacije o vašem računu (npr. Autorizacije plaćanja, fakture, promjene lozinke ili načina plaćanja, potvrdne poruke, obavijesti) poslat ćemo vam samo u elektroničkom obliku, na primjer, putem e-maila na vašu adresu e-pošte koja je navedena tijekom registracije.